onsdag 18. november 2009

Velkommen

Da har jeg fått pakke i posten i dag..Veronica lager helt nydelige skilt.  http://veronicashus.blogspot.com/  Jeg bestilte et Velkommen skilt og et som den minste i huset skal ha på døren inn til rommet sitt :) Det ene er allerede kommet opp og jeg måtte selfølgelig ta bilde for å vise dere. Det ble kjempefint på trappen (endelig)og veldig hyggelig for gjestene som kommer.  Ellers har det vært rolig en tid her på bloggfronten, men kommer sterkere tilbake..hvertfall nå som adventen nermer seg, min favoritt tid i løpet av året :)
Ha en flott kveld alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Så skjønt! :) Jeg går og venter på våren, så jeg kan få pusse opp inngangspartiet, men det er jo så mye man kan gjøre uten å male også. Ble litt inspirert her. ;)

  SvarSlett
 2. Sånne skilt er alltid så koselig. Har selv noen av de, både i tre og sink, rundt om i huset og haven :) Gleder meg t å se flere innlegg fra deg :) Ha en fortsatt fin kveld!
  Anne

  SvarSlett
 3. Så flott dette skiltet var da! Det blir stas for veslejenta å få dette på døra :o)
  Da har jeg lagt inn et blogginnlegg om det du kjøpte, og lagt ved en link til din blogg :o)
  Hilsen fra Kjersti

  SvarSlett
 4. Synes det er så utrolig fint med sånne skilt. Veldig koselige og dekorative! Og så fint med det hjertet! Ja, her føler man seg velkommen:-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...