mandag 9. november 2009

et lite triks :)

For oss som bor i gamle hus, har ofte takhøyde som er veldig lav. Da er det greit å jukse litt for å henge opp lifter og gardiner 10-20 cm høyere opp enn øvert på list. Dette gir følelse av mere takhøyde, vinduene ser lengere ut og det kommer mere lys inn i rommet hvis en har liften helt opp :) Som dere ser på det store vinduet (nederst bilde), så har jeg gjort det samme med stangen til gardin-høydene også, 15 cm over overste list.



8 kommentarer:

  1. Hei hei.. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:) Selvfølgelig kan du følge, kjempekoselig.. Her inne var det koselig.. Veldig godt tips det med gardinene..
    Klem Ingunn

    SvarSlett
  2. I know! Kjempesmart.

    Ha en flott kveld søta! Klem fra meg

    SvarSlett
  3. Kjempe smart!
    Klem klem fra Marit;)

    SvarSlett
  4. Det er et bra tips det som jeg selv har benyttet meg av;) Ha en fin dag. linda

    SvarSlett
  5. Takk for tipset...jeg bor i et gammelt hus fra 1700 tallet og her er det lav takhøyde.
    Ha en fin dag.
    Klem...Ellen

    SvarSlett
  6. Hei Tonje Christine :)

    Jeg vil bare takke for super kommentar på min litt 'nib-akutt' ang den lampen fra ev Landlig :) Jeg skal prøve å undersøke hos lene bjerre om det fremdeles går ann å få tak i en sånn lampe :)

    Er det så at du har en interiørbutikk? Og i så fall: hvor ligger den? Kanskje jeg kunne kommet innom en tur, hvis den ikke ligger for langt unna :)Dere har vel ingen sånne hengelamper enda vel?

    Ha en deilig helg!!

    Klem fra Ingun.

    SvarSlett
  7. Ja, det er et kjempesmart triks, har akkurat anbefalt en venninne å gjøre det samme. Vi bor for tiden uten gardiner, men fremtidige lifter blir hengt opp akkurat som dette ;)

    Ha en flott søndagskveld!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...