torsdag 15. mars 2012

Lykken er... en gammel dør!

Da er endelig den vakre døra mi kommet ned fra loftet igjen. Brukte den som stuebord før, men ble satt bort etter jeg kjøpte meg et nytt "gammelt" stuebord (som jeg selvfølgelig har fikset og pusset på). Var egentlig veldig upraktisk å ha døra som bord, da det er grove profiler og speil på den. Og glassplate ville jeg ikke ha. (synes ikke det blir samme sjarmen)


Men nå har den fått sin plass ved spisebordet vårt. Der kom den til sin rette, for jeg pryder ikke veggene med så mye. Derfor ble døra ett blikkfang som også myker opp litt i alt det hvite vi har!

Hadde noen sagt til meg for ett par år siden at jeg kom til å like trehvitt igjen, hadde jeg bare ledd...men denne døra er gammel, så den har "grånet"litt i treverket. Det liker jeg, og at en ser den har blitt brukt før min tid :) Passer veldig godt med de andre gamle møblene vi har.Ha en lykkelig dag!

Tonjech

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Liker siden din.Den er koselig og faller i min smak!
  Har akkurat begynt å blogge selv og fokus vil være på interiør innen for den fransk/nordiske landstil. Ser at det er mange der ute som har utrolige flott sider, så har noe å jobbe mot:)
  Håper jeg kan legge til bloggen din på min side som inspirasjon og anbefalinger for andre:)
  Ha en strålende ettermiddag.
  Mvh
  Tre Engler v/ Merete
  tre-engler.blogspot.com
  Mail: tre-engler2012@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Helt enig! Den var jo kjempeflott og et nydelig blikkfang :) Jeg drømmer om en garderobeløsning med gamle tredører som skyvedør... Et prosjekt i framtia, greit å ha noe å drømme om. Ha en fin dag videre :)

  SvarSlett
 3. Syns bordet ditt var rå fint... og skjønner dette med døra... den passet perfekt der den.. De er super sjarmerende =))

  ha en fin ettermiddag
  Kerstin

  SvarSlett
 4. Hei:)

  Så kjempe koselig med dør i spisestuen:) har selv en i stua og syntes det er kjempe fint.
  Ha en strålende lørdagskveld:)

  Klem Merete

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...