torsdag 24. februar 2011

Lykken er...en verandadør

Har vært stille fra denne blogge veldig lenge..For det første har jeg ikke hatt noe kamera for å tatt blder med, så har jeg heller ikke hatt noe blogglyst!! Får håpe den kommer tilbake nå :)

SOL, VARME og SOMMER...Gleder meg stort :)
Drømte meg bort her forleden, da jeg plutselig kom på at jeg ville ha inn en DOBBEL-verandadør på mitt kjøkken til sommeren, til min manns store fortvilelse plopper jeg opp med slike ideèr!! Og jeg som er så sta, gir meg IKKE før jeg får viljen min!
Så nå har jeg alt klart (nesten, må bare overbevise han at det blir praktisk!) Og det blir det, for da kommer vi rett ut på plenen (så slipper vi å gå rundt halve huset med kaffen) Men helt perfekt hadde det jo blitt  med en "liten" platting der også, men den diskusjonen tar jeg til neste år :)

Har googlet litt, og fant den perfekte døra til mitt hjem...drømmedrømme...


Har en flott kveld alle sammen

Tonjech

2 kommentarer:

  1. Verandadøren var kjempefin. Akkurat som jeg skulle sagt det selv. Jeg har planene klare, min dør skal komme i spisestuen (i stede for vinduet som er der nå) Må bare overbevise gubben. Vi har terasse utenfor så denne hadde passet perfekt.
    Mange hilsner fra Mona

    SvarSlett
  2. Har sett gjennom bloggen din og lagt meg til som følger. Gleder meg til å følge deg videre, kjempefin blogg du har, mange hilsner fra Mona

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...