torsdag 13. mai 2010

Lykken er...I disse lammingstider...

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har en forkjærlighet når det gjelder sauer..ikke bare har vi fjøset fult av disse ulldottene, men jeg har faktisk dratt med meg disse inn også..ikke like levedyktige som de i fjøset..men de jeg finner rundt omkring når jeg er på shopping og byturer ol. Da er det alltid en sau og finne i butikkene...noe samlemani har jeg aldri hatt, verken i servietter, kopper og annet..men nå når jeg ser i skapet mitt, så begynner jeg og skjønner at litt samlemani av sauer må jeg jo ha..i en eller annen form! For nå er det faktisk ikke plass til flere av disse by`sauene...enten må jeg slutte og kjøpe de, eller så må jeg ha et nytt skap...tror kanskje det blir det siste alternativet :)
Nå skal jeg rusle nedi fjøset...ja for der er det full lamming nå, så i natt skal jeg ikke sove..så det spørs om jeg klarer og holde meg våken når jeg skal telle de ;) ett lam, to lam, tre lam, 4 lam :)Ha en fin kveld og god natt alle sammen ;)

4 kommentarer:

 1. Er jo so søte desse lamma♥
  Høyrest ut som du får ei spennande natt-lykke til☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Åhh, for en koselig dille:o)) Lam og sau er flotte dyr ♥ Så mange søte du hadde, og for et flott skap, det var kjempefint ♥

  Lykke til med lammingen!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Nydelege lam, både inne og i fjøset!

  Lykke til!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. herlige lam du har :))
  jeg har en stor og en liten keramikksau i samme serie som deg og er bare såå glad i dem :))

  Tusen takk for koselig besøk inne hos meg :)

  Klem,Kari

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...