fredag 30. april 2010

Lykken er...Min nye lyskrone

Lykken er... ja, for nå har lyskronen jeg bestilte på den vakre nettbutikken til Landstil endelig kommet..pakken ble levert på døren :) Ble så ivrig etter å få den opp, at jeg begynte og koble strøm på den selv...å jammen ble det lys :)  Det som jeg syns var så artig med denne lampen, var at det er bare en pære midt i..litt andeledes enn de lampene jeg har sett på tidligere. Litt stolt av meg selv og fornøyd med handelen satte jeg meg ned og bare nøt synet av lyskrona mi...så nå tror jeg at jeg må ha en jente kveld ganske fort..bare for å vise den frem :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ønsker dere en kjempe fin helg.


TonjeKLEM8 kommentarer:

 1. Å, den lysekronen var kjempefin, virkelig flott og passet kjempefint over spisebordet.

  En fin kveld til deg og dine!

  Klem Elizabet

  SvarSlett
 2. Åh den var lekker♥ So fint den passa inn der☺

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Kjempefin lysekrune! Såg på sånn i dag :)

  Ha ei fin helg!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. fin lampe ja! Ser at vi har nesten like stoler. Jeg har nylig fått tak i gammel spisesstue og har fra før masse som passer inn i stilen, men nå er jeglitt usikker. Jeg skal pusse opp et helt hus og ønsker ikke å ha svart skinnsofa og hvite vegger - jeg vil ha hvite vegger og "landstil", men er det hvit eller heter fargen noe annet. Bør jeg bryte med andre farger - maler og tegner selv så masse av mine bilder er svart hvit. Håper på råd fra deg som tydeligvis har holdt på en stund -

  SvarSlett
 5. Til Anonym.
  Hvitfarger finnes i mange nyanser, jeg har brukt lys-antikk, den er varm og lun..ellers så er jeg veldig glad i toniton,,minst mulig kontraster. Du skriver her at du ikke vil ha sort skinnsofa, ta en titt på sofa fra Englesson med navn Howard, den er kjempe fin i lin-farge. De selger den på bohus, da er den litt billigere. Bildene du selv maler synes jeg du bør henge opp ja, men hva med en hvit ramme til? lykke til :)

  Tonje

  SvarSlett
 6. Tusen takk for tipset om anettes hus!!
  Og gratulerer med en ny kjempefin lysekrone!! :)

  mvh Bergfrua

  SvarSlett
 7. Så fint du/dere har det, Tonje!! Sees kankje plutselig. Skal feire 17.mai i "Bøgda over alle bøgde", for første gang siden jeg var russ... Det begynner såvist å bli en stund siden ;)

  SvarSlett
 8. Hei!Kjempefin lysekrone du har fått deg ☺
  Klem fra fru Strøm

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...